Vadertjesmerel

Geplaatst op 30 nov 2015

Vadertjesmerel

Vadertjesmerel

November is niet de meest uitgesproken maand om vogels te kijken, al leverde een twee-uur-durende excursie over de noordpunt van Texel gisteren nog (onder andere) een Buizerd, een Houtsnip en twee Velduilen op. Je moet een beetje geluk hebben. Of naar het buitenland gaan natuurlijk. Ik kom zelf net terug van twee weken Gambia, ter voorbereiding op de Vogelbeschermingsreis die Vogelbescherming Nederland volgend jaar in samenwerking met BirdingBreaks organiseert. Een prachtige kans om 'easy birding' het Afrikaanse continent te leren kennen in het toegankelijke, gastvrije, maar vooral ook buitengewoon soortenrijke Gambia. In twee weken hebben Ruben en ik meer dan 300 verschillende soorten vogels gezien

Mijn dochter Mathilde (4) kijkt thuis van achter het raam vaak in de tuin en ziet (en herkent!) Roodborstjes, mezen en af en toe een Merel. "Papa, ik zag weer een Merel!" zei ze gisteren en, voegde ze er met enige trots aan toe, "en ik zag dat het een vadertjesmerel was, want hij had een gele snavel!". Soms zit geluk in kleine dingen.

Halve- en hele-dag-safari's en weekends

Voor meer info en opgave voor één van onderstaande activiteiten stuur een mail aan Klaas de Jong-Calidris ...

Voorbeelden van recente projecten

...

Voor BirdingBreaks, de reisorganisatie die vogelvakanties over de hele wereld organ...

birds.jpg

Contact

Voor boekingen en meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen

Klaas de Jong, Calidris
Telefoon: 06-21809865
E-mail: info@vogelsoptexel.nl

Postadres:
Klimpstraat 39
1795 AN De Cocksdorp

Twitter: @klaastexel
Facebook: klaas.de.jong

© 2017 Calidris, alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.

logo

Vogelsafari's

Reserveer een safari online in de agenda als daar nog plaats is óf geef per mail of telefoon de datum van je voorkeur door.
Lege dagen zijn (onder voorbehoud) beschikbaar voor een halve- of hele-dag-safari.

Wilt u een excursie boeken of meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21809865.