Halve-dag-vogelsafari (Corona-proof!) - Robbenjager

We verzamelen op de parkeerplaats bij Paal 33 (adres: Volharding 4 in De Cocksdorp). Als je niet beschikt over eigen vervoer, kun je in het vak 'Opmerkingen' een aanvraag doen om te worden opgehaald door de Vogelsafaribus (van je vakantie-adres op Texel of van de boot, kosten €10,- per enkele reis per adres). NB. vanwege de Corona-maatregelen is hier slechts beperkt plaats voor. Je krijgt hier dan zo snel mogelijk antwoord op. Je ontvangt dan ook bericht hoe laat je wordt opgehaald.

Eveneens vanwege de Corona-maatregelen is er voorlopig geen catering tijdens de Vogelsafari's. Voel je vrij om zelf wat te eten en/of te drinken mee te nemen.

We maken een mooie wandeling en bezoeken enkele vogelrijke plekken. We zien de mooiste vogels die Texel op het moment te bieden heeft! In de Vogelsafaribus zijn verschillende Zeiss-verrekijkers te leen. Je kunt één of enkele modellen uittesten tijdens de vogelsafari.

NB. je kunt, als je wilt, ook op een andere plek worden afgezet dan waar je wordt opgehaald. Geef dit aan in het vak 'Opmerkingen' of bij aanvang van de vogelsafari.

Details

Startdatum 27 mei 2020 14:00
Einddatum 27 mei 2020 17:00
Max. deelnemers 10
Ingeschreven 5
Aantal plaatsen 5
Sluitingsdatum 26 mei 2020 20:00
Helaas, je kunt je niet inschrijven voor deze vogelsafari. Ga terug en boek een ander moment.